Your Cart

Yatak Odaları

Stok Durumu: Stokda Var
Anka Ceviz Modern Yatak Odası ÖzellikleriTakım içindeki modüller "Gardırop , Şifonyer , Karyola, 2 adet komidin" Tekil olarak da satın alabilirsiniz Modern tasarım Ceviz renk E1 standartlarında malzemelerden üretilmiştir Kanserojen madde içermez..
26,045.71TL
Vergiler Hariç:26,045.71TL
Stok Durumu: Stokda Var
TEKNİK ÖZELLİKLERÖzellikAçıklamaTakım İçeriği1 Adet Gardırop, 1 Adet Karyola ve Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 Adet Şifonyer ve Aynasından Oluşmaktadır.Başlık1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.KaryolaSuntalam malzeme üzerine 1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir. Ayaklar metal malzemedir.Yatak Ölçü..
26,927.21TL
Vergiler Hariç:26,927.21TL
23,600.81TL
Vergiler Hariç:23,600.81TL
Stok Durumu: Stokda Var
Takım İçeriği1 Adet Gardırop, 1 Adet Karyola ve Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 Adet Şifonyer ve Aynasından Oluşmaktadır.Başlık1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.KaryolaSuntalam malzeme üzerine 1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.Yatak Ölçüsü160 x 200 cm’dir.Baza FonksiyonuKaryola bazalı değildir...
22,719.31TL
Vergiler Hariç:22,719.31TL
Stok Durumu: Stokda Var
Luna Modern Yatak Odası ÖzellikleriTakım içindeki modüller "Gardırop , Şifonyer , Karyola, 2 adet komidin" Tekil olarak da satın alabilirsiniz Modern tasarım Ceviz / Ekru renk seçenekleri E1 standartlarında malzemelerden üretilmiştir Kanserojen madde içermez..
29,937.60TL
Vergiler Hariç:29,937.60TL
Stok Durumu: Stokda Var
#personel { border-collapse: collapse; width: 100%; } #personel td, #personel th { border: 1px solid #ddd; padding: 8px; } #personel tr:nth-child(even){background-color: #f2f2f2;} #personel tr:hover { background-color: #333333; color:#fff; } #personel th { padding-top: 12px..
24,931.37TL
Vergiler Hariç:24,931.37TL
Stok Durumu: Stokda Var
TEKNİK ÖZELLİKLERÖzellikAçıklamaTakım İçeriği1 Adet Gardırop, 1 Adet Karyola ve Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 Adet Şifonyer ve Aynasından Oluşmaktadır.Başlık1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.Karyola1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.Yatak Ölçüsü160 x 200 cm'dir.Baza FonksiyonuKaryola bazalı de..
28,108.08TL
Vergiler Hariç:28,108.08TL
Stok Durumu: Stokda Var
Ürün ÖzellikleriRamses Yatak Odası Takımı (İnegöl Mobilyasi)Yatak odası takımı fiyat içinde olan modüllerGardropBazalı karyolaŞifonyer (aynalı)2 adet komodinTekil olarak satın alabilirsinizBelen renk - parlak malzemeÖnyüzeyler aynaE1 standartlarında malzemeler ile üretilmektedirKumaş döşeme karyolaL..
19,725.55TL
Vergiler Hariç:19,725.55TL
Stok Durumu: Stokda Var
Ürün ÖzellikleriTakım İçeriği1 adet 5 Kapılı Gardırop, 1 adet Bazasız Karyola, 2 adet Komodin ve 1 adet Şifonyer ve aynasından oluşmaktadır.Karyola ÇerçevesiSuntalam malzemeden üretilmiştir.Yatak Ölçüsü160 x 200 cm'dir.Gardırop MalzemesiMdf ve suntalam malzemeden üretilmiştir.Gardırop Kapak Fonksiyo..
22,286.88TL
Vergiler Hariç:22,286.88TL
Stok Durumu: Stokda Var
 Takım İçeriği1 gardırop, 1 karyola, 2 komodin, 1 şifonyer ve aynasından oluşmaktadır.Karyola BaşlığıSunta üzerine sünger + kumaş döşenerek üretilmiştir.Karyola ÇerçevesiSuntalam malzemeden üretilmiştir.Karyola TipiBazalıdır.Aydınlatma ÖzelliğiGardırop, karyola, şifonyer ve komodinde aydınlatma..
25,372.12TL
Vergiler Hariç:25,372.12TL
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)