Your Cart

Yatak Odaları

Stok Durumu: Stokda Var
Anka Ceviz Modern Yatak Odası ÖzellikleriTakım içindeki modüller "Gardırop , Şifonyer , Karyola, 2 adet komidin" Tekil olarak da satın alabilirsiniz Modern tasarım Ceviz renk E1 standartlarında malzemelerden üretilmiştir Kanserojen madde içermez..
17,226.00TL
Vergiler Hariç:17,226.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
TEKNİK ÖZELLİKLERÖzellikAçıklamaTakım İçeriği1 Adet Gardırop, 1 Adet Karyola ve Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 Adet Şifonyer ve Aynasından Oluşmaktadır.Başlık1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.KaryolaSuntalam malzeme üzerine 1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir. Ayaklar metal malzemedir.Yatak Ölçü..
17,809.00TL
Vergiler Hariç:17,809.00TL
15,609.00TL
Vergiler Hariç:15,609.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
Takım İçeriği1 Adet Gardırop, 1 Adet Karyola ve Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 Adet Şifonyer ve Aynasından Oluşmaktadır.Başlık1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.KaryolaSuntalam malzeme üzerine 1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.Yatak Ölçüsü160 x 200 cm’dir.Baza FonksiyonuKaryola bazalı değildir...
15,026.00TL
Vergiler Hariç:15,026.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
Luna Modern Yatak Odası ÖzellikleriTakım içindeki modüller "Gardırop , Şifonyer , Karyola, 2 adet komidin" Tekil olarak da satın alabilirsiniz Modern tasarım Ceviz / Ekru renk seçenekleri E1 standartlarında malzemelerden üretilmiştir Kanserojen madde içermez..
19,800.00TL
Vergiler Hariç:19,800.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
#personel { border-collapse: collapse; width: 100%; } #personel td, #personel th { border: 1px solid #ddd; padding: 8px; } #personel tr:nth-child(even){background-color: #f2f2f2;} #personel tr:hover { background-color: #333333; color:#fff; } #personel th { padding-top: 12px..
16,489.00TL
Vergiler Hariç:16,489.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
TEKNİK ÖZELLİKLERÖzellikAçıklamaTakım İçeriği1 Adet Gardırop, 1 Adet Karyola ve Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 Adet Şifonyer ve Aynasından Oluşmaktadır.Başlık1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.Karyola1. sınıf kumaş döşeme ile üretilmiştir.Yatak Ölçüsü160 x 200 cm'dir.Baza FonksiyonuKaryola bazalı de..
18,590.00TL
Vergiler Hariç:18,590.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
Ürün ÖzellikleriRamses Yatak Odası Takımı (İnegöl Mobilyasi)Yatak odası takımı fiyat içinde olan modüllerGardropBazalı karyolaŞifonyer (aynalı)2 adet komodinTekil olarak satın alabilirsinizBelen renk - parlak malzemeÖnyüzeyler aynaE1 standartlarında malzemeler ile üretilmektedirKumaş döşeme karyolaL..
13,046.00TL
Vergiler Hariç:13,046.00TL
Stok Durumu: Stokda Var
Ürün ÖzellikleriTakım İçeriği1 adet 5 Kapılı Gardırop, 1 adet Bazasız Karyola, 2 adet Komodin ve 1 adet Şifonyer ve aynasından oluşmaktadır.Karyola ÇerçevesiSuntalam malzemeden üretilmiştir.Yatak Ölçüsü160 x 200 cm'dir.Gardırop MalzemesiMdf ve suntalam malzemeden üretilmiştir.Gardırop Kapak Fonksiyo..
14,740.00TL
Vergiler Hariç:14,740.00TL
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)